Szűrés
GYÁRTÓ
TERMÉK TÍPUS
Kövess minket Facebookon
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tanúsítvány
SSL Certificate

Blog

Bio alapok…macskamódra

A bio étkezésről és életformáról nagyon szerteágazó vélemények keringenek a köztudatban. Egyszerű alapelvként kimondhatjuk, hogy bio az, mely szervezetünkre nézve egészséges, nem tartalmaz mesterséges összetevőket. Fogyasztása jótékony hatással van egészségünkre, erősíti immunrendszerünk. Minthogy tekinthetünk rá életmódként is, így életünk minden területén jelen van. Házi kedvenceink sem kivételek ez alól. Hosszú távon nem mindegy mit eszik cicánk...

 

Friss összetevők, mely emberi fogyasztásra is alkalmasak

Sokunkban merül fel a kérdés, hogy miként tápláljuk megfelelően, kiegyensúlyozottan, teljes értékűen cicánkat. Kiindulópontként kiváló, ha visszavezetjük, hogy a macskák mikor és miként szegődtek az ember mellé. Milyen étrenddel rendelkeztek alapvetően, mit enged meg az emésztésük és a háziasítás óta mi változott.

Megfelelő táplálás kölyök kortól

Ha kutyánk egészségét hosszú ideig szeretnénk megtartani fontos a fogyasztott táplálék minősége. Az óriási kínálatból már-már nehézkes a megfelelő kutyaeledel kiválasztása. Itt találhatsz néhány támpontot, hogyan válaszd ki a megfelelőt. 

2019.03.17 14:20

Kedves kisállat barát, olvasó. Üdvözöllek az afforda.hu webshopban, melyet nemrégiben indítottunk. Célja, hogy széles körűen segítsünk benneteket abban, hogy cicátok és kutyátok számára a legmegfelelőbb gondoskodást tudjátok nyújtani.